האם אתה מעוניין בהם מבצע? שמור עם הקופונים שלנו WHATSAPP o מברק!

מקרן לייזר גלובלי FENGMI Formovie T1 4K ב-€2047 משלוח מהיר כלול!

Il Fengmi Formovie T1 ממוקמת כחידוש משמעותי בשוק המקרנים, ומציעה תכונות טכניות מתקדמות ואיכות תמונה יוצאת דופן. מכשיר זה מיועד לחובבי קולנוע ביתי שלא רוצים להתפשר על איכות חזותית וסאונד. בואו נסתכל מקרוב על המפרטים והתכונות הייחודיים שלו: רזולוציית 4K, עד 150", 2800 ANSI, Dolby Vision, Dolby Atmos, ניגודיות 3000:1, MEMC

Fengmi Formovie T1

מאפיינים טכניים FENGMI Formovie T1

עיצוב אלגנטי ורב-תכליתי

ה-Fengmi Formovie T1 בולט בעיצוב המודרני והמינימליסטי שלו, שמסתגל בקלות לכל סביבה ביתית. הגוף הקומפקטי מסתיר טכנולוגיה עוצמתית, מה שהופך אותו לתוספת מושלמת לחדרי מגורים, חדרי שינה או חדרי קולנוע ייעודיים.

איכות תמונה מעולה

עם רזולוציית 4K UHD (3840 x 2160) המקורית שלו, ה-Formovie T1 מציע תמונות חדות ומפורטות, מה שמבטיח חווית צפייה סוחפת. טכנולוגיית ההקרנה ALPD (Advanced Laser Phosphor Display) 3.0 מבטיחה צבעים חיים וניגודיות גבוהה, בעוד שהבהירות של 2800 ANSI לומן מאפשרת צפייה בסביבות עם תנאי תאורה שונים.

טכנולוגיית אודיו מתקדמת

ה-Fengmi Formovie T1 אינו מזניח את חשיבות האודיו ביצירת חווית צפייה סוחפת. הוא משלב רמקולים איכותיים, שנועדו להציע צליל ברור ועוצמתי. תאימות Dolby Atmos מוסיפה מימד נוסף לחוויית ההאזנה, ומאפשרת לצליל לזרום סביב המאזין בצורה תלת מימדית.

ממשק משתמש אינטואיטיבי וקישוריות

מקרן זה פועל על מערכת הפעלה אינטואיטיבית המאפשרת גישה קלה למגוון רחב של תוכן בידורי. הוא תומך באפשרויות קישוריות שונות, כולל HDMI, USB וחיבור אלחוטי, מה שמקל על החיבור להתקנים חיצוניים כגון קונסולות משחקים, נגני Blu-ray ודונגלים סטרימינג.

פונקציות חכמות משולבות

ה-Formovie T1 מצויד בתכונות חכמות שמשפרות עוד יותר את חווית המשתמש. תיקון אבן מפתח אוטומטי ומיקוד אוטומטי מאפשרים הגדרה מהירה וקלה, ומבטיחים שהתמונה תמיד מיושרת בצורה מושלמת וחדה. תאימות עוזר קולי מציעה רמה נוספת של נוחות, המאפשרת למשתמשים לשלוט במקרן באמצעות פקודות קוליות.

מסקנות

Il Fengmi Formovie T1 זוהי בחירה מצוינת לכל מי שמחפש מקרן איכותי המשלב איכות תמונה מעולה, צליל סוחף ותכונות חכמות בעיצוב אלגנטי ורב-תכליתי. בין אם אתה משתמש בו לסרטים, משחקים או מצגות, ה-Formovie T1 מבטיח לספק חווית צפייה מעולה, מה שהופך אותו להשקעה משתלמת עבור חובבי סרטים בבית.

ההצעות הטובות ביותר שלנו

מקרן לייזר גלובלי Fengmi T1 4K

2047 € 3699 €
GOOD BANG
🇪🇺משלוח מהיר חינם מאירופה (ללא מכס)

Fengmi T1 4K מקרן לייזר גלובלי + מסך BV-VS3 ALR

2427 € 4100 €
GOOD BANG
🇪🇺משלוח מהיר חינם מאירופה (ללא מכס)
כריסטיאנו סנטו
כריסטיאנו סנטו

IT יועץ, DJ, Blogger. תשוקה על מוסיקה (כמובן), קולנוע, סדרת טלוויזיה, ספורט המאהב של כל זה הוא טכנולוגי. [מוגן בדוא"ל]

הירשם
הודע
אורח

3 תגובות
הצביעו ביותר
חדש יותר ישן יותר
משוב משוב
הצג את כל ההערות
כתובת האתר
לפני 2 חודשים

תעריך את העצות המעשיות בפוסט זה. שימושי מאוד!

עידן המלחמה
לפני 8 חודשים

אני מאוד שמח על זה כי זה לימד אותי שיעור מאוד חשוב ושימושי. זה לימד אותי להעריך את מה שאנשים אחרים חולקים כדי שאוכל להפחית את הלחץ בחיי

Flappy Bird
לפני 2 שנים

אני לא יודע מתי מגוון מוצרי Redmi והטלוויזיה החדשים יהיו זמינים. מעניין אם הם יהיו שונים מהגרסה הקודמת.

XiaomiToday.it
לוגו